Izvor: MozzartSport.com, 26.Jan.2021, 22:39

Trento srljao u poraz

Metropoliten iskoristio brzopletost Italijana i izvukao produžetak u kome je slavio

Au šta je Trento uspeo da izgubi u Parizu... Imali su Italijani 80:77 i loptu manje od deset sekundi pre poslednjeg zvuka sirene. Umesto da sačekaju da istekne vreme i smireno privedu kraju meč 3. kola Top 16 Evrokupa sa Metropolitenom, bili su brzopleti, alavi... Želeli su da postignu koš, iako je rival praktično već bio kolenima na podu i rukama u vazduhu.

Kelvin Martin >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se stuštio ka košu Metropolitena, ali ga je zaustavila rampa Maksima Rosa. Džekori Vilijams se nekako dokopao lopte, ali je s njom izašao napolje, ostavljajući domaćinu manje od dve sekunde do kraja. Entoni Braun je takav poklon znao da iskoristi i pogodi trojku za produžetak u kome gosti nisu imali više snage - 92:86.

Ovim trijumfom Metropoliten je ostao jedini neporaženi tim u grupi u kojoj se nalazi i Partizan, iako je gotovo 40 minuta kaskao za rivalom, a u pojedinim trenucima bio je i na dvocifrenom minusu. Ipak, nekako je uspeo da se približi i na kraju iskoristi pomenutu glupost rivala.

Najefikasniji u redovima domaćina bili su David Mišeno sa 23, Arči Gudvin sa 21 i Entoni Braun sa 19 poena. Džekori Vilijams je ubacio 21, a Kelvin Martin 11 poena za Trento.

EVROKUP, TOP 16 - 3. kolo

Utorak

Metropoliten - Trento 92:86 (p)

/Mišeno 23 - Vilijams 21/

Sreda

17:30: Lokomotiva Kunbanj - Partizan

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.