Trener trećeligaša preti: Idemo na Nou Kamp da izbacimo Barsu

Izvor: Blic, 29.Okt.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener trećeligaša preti: Idemo na Nou Kamp da izbacimo Barsu

Trener španskog trećeligaša Viljanovensea Hulio Kobos rekao je da ga ne čudi to što je njegov tim remizirao protiv Barselone (0:0) u Kupu kralja.

Ekipa, koja se nalazi na 11. mestu B Segunde, odigrala je bez golova protiv Barselone u prvoj utakmici šesnaestine finala Kupa, ali i bila blizu potpune senzacije jer je krajem prvog poluvremena prečka sprečila vođstvo Viljanovensea.

"Barselona je igrala dobro, imala posed lopte, ali mislim da je rezultat pravedan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Remi nije čudo, već plod našeg napornog rada. Igrači su "ludo" slavili u svlačionici jer smo napravili fantastičan uspeh", rekao je Kobos, a prenosi Marka.

On je dodao da je ekipa ušla u klupsku istoriju posle meča sa katalonskim gigantom.

"Sada nam preostaje da odigramo još jedan jak meč i probamo da završimo posao, ukoliko je to moguće. Ukoliko eliminišemo Barselonu vratiću se iz Katalonije peške kući", u saljivom tonu zaključio je Kobos.

Revanš meč na programu je 2. decembra na Nou Kampu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Trener Viljanovensea: Sad na Kamp Nou da eliminišemo Barsu!

Izvor: RTS, 29.Okt.2015

U Kupu su iznenađenja moguća, čuda mogu da budu realna (kažu oni svima nam dragi fudbalski klišei), ali je remi Barselone sa trećeligašem ipak naterao dobar deo navijača da se pristojno začudi. Ne i trenera Viljanovensea, ekipe koja se nalazi na 11. mestu B Segunde, koji najavljuje još...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.