Trener tima iz Serije A bio zaražen Koronom!

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020, 21:22

Trener tima iz Serije A bio zaražen Koronom!

Iskusni stručnjak nije ni znao da je zaražen.

Trener Fiorentine Bepe Jakini bio je zaražen koronavirusom, rekao je danas predsednik tog fudbalskog kluba Roko Komiso.

Italija je jedna od najpogođenijih zemalja pandemijom koronavirusa, u Fiorentini je takođe bilo zaraženih, među kojima fudbaleri Dušan Vlahović, Patrik Kutrone i članovi lekarskog tima.

"Naš trener je takođe imao virus, a ja to nisam znao. Ima svu moju podršku", rekao je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kluba iz Firence, preneli su italijanski mediji.

Trener Atalante Đan Pjero Gasperini nedavno je rekao da je u martu imao koronavirus. On je to saznao tek nedavno, nakon testiranja na antitela.

Takmičenje u italijanskom fudbalu prekinuto je pre skoro tri meseca, a nastaviće se 12. juna revanš utakmicom polufinala Kupa između Juventusa i Milana, dok Serija A počinje osam dana kasnije.ž

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.