Trener Voždovca: Nema krize, ali želimo još bolje

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2018, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Voždovca: "Nema krize, ali želimo još bolje"

Trener Voždovca Branko Vojinović rekao je danas da njegove fudbalere čeka zahtevna utakmica sa Napretkom i da želi da ekipa poboljša rezultate u Super ligi.

"Veoma zahtevna utakmica protiv ekipe koja ima kvalitet, ali objektivno nema rezultat koji želi. Imamo imperativ da igramo dobro i raduje nas što u poslednje dve utakmice nismo primili gol. Defanzivno smo uradili sve kako treba, ali imamo problem sa realizacijom i nadamo se da će nam se to otvoriti u utakmici u Kruševcu", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rekao je Vojinović na konferenciji za novinare.

Voždovac će u subotu od 20.00 gostovati Napretku u Kruševcu u sedmom kolu Super lige Srbije.

Vojinović je naveo da očekuje dobru utakmicu, ali i dobar rezultat u duelu dve ekipe koje "hoće da igraju i da se nadigravaju".

On je naveo da nije zadovoljan rezultatima na početku sezone jer misli da je Voždovac mogao mnogo više.

"Ne postoji kriza igre, postoji kriza rezultata. Pred nama su teške utakmice, ali nema sumnje u naš kvalitet i našu ekipu. Nadamo se da ćemo u predstojećim utakmicama nadoknaditi manjak objektivno bodova koji imamo. Voždovac mnogo više zaslužuje", rekao je Vojinović.

Fudbaler Voždovca Andrija Luković rekao je da nije lako osvojiti bodove u Kruševcu.

"Čeka nas ozbiljna ekipa. Dobro smo radili i idemo na pobedu", rekao je Luković.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Trener Voždovca: Nema krize, ali želimo još bolje

Izvor: B92, 31.Avg.2018

Trener Voždovca Branko Vojinović rekao je danas da njegove fudbalere čeka zahtevna utakmica sa Napretkom i da želi da ekipa poboljša rezultate u Super ligi...Voždovac će u subotu od 20.00 gostovati Napretku u Kruševcu u sedmom kolu Super lige Srbije..."Veoma zahtevna utakmica protiv ekipe koja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.