Trener Šturma Stojadin Rajković preživeo udar groma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2020, 16:41

Trener Šturma Stojadin Rajković preživeo udar groma

Trener u omladinskom pogonu austrijskog prvoligaša Šturma iz Graca, Stojadina Rajkovića, za vreme treninga pogodio je grom, zbog čega je morao u bolnicu.

Bivši profesionalni igrač, koji je sada trener selekcije ispod 15 godina, sa svojim igračima želeo je da obavi još jedan deo trening kada je počela da pada kiša.

Ubrzo se kiša pretvorila u nevreme, pa je Rajković poslao igrače da stanu ispod jednog krova, a on se sklonio ispod drveta.

"Najpre sam video svetlost, pa osetio bol, a onda sam bio na zemlji", prepričao je svoje iskustvo sa gromom trener Šturma, koji je nakon jedne noći provedene u bolnici pušten kući.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srpskog trenera udario grom

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2020

Trener u omladinskom pogonu austrijskog prvoligaša Šturma iz Graca, Stojadina Rajkovića, za vrijeme treninga pogodio je grom, zbog čega je morao u bolnicu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.