Trener Radničkog: Važna pobeda za našu ekipu

Izvor: B92, 29.Apr.2021, 23:26

Trener Radničkog: Važna pobeda za našu ekipu

Trener Radničkog iz Niša Aleksandar Stanković rekao je da je veoma važna pobeda protiv Inđije i da će trijumf značiti ekipi, koja je "počela da gubi sigurnost".

Radnički je na svom terenu pobedio ekipu Inđije sa 2:0, u meču 34. kola Linglong Superlige Srbije.

"Ova tri boda mnogo će značiti za našu ekipu koja je bila izgubila sigurnost. Nisam zadovoljan fizičkom spremom, dosta smo istrošeni, igramo na svaka tri dana, skraćen nam je roster, ali verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ćemo sezonu uspešno privesti kraju", rekao je Stanković, u izjavi posle meča.

Domaći tim je poveo golom Veljka Trifunovića sa penala u 14. minutu, da bi konačni rezultat postavio Petar Đuričković u 67. minutu.

"Ušli smo sa ogromnim pritiskom u ovaj meč, ali smo brzo postigli gol, posle čega je sve ipak bilo lakše. Propustili smo priliku sredinom prvog dela susreta da preko Đuričkovića rešimo meč, kasnije smo izdržali napade Inđije, koja je dokazala da ima kvalitetnu ekipu i na kraju ipak postigli još jedan pogodak", zaključio je Stanković.

Radnički se nalazi na 13. mestu Super lige Srbije sa 43 boda, dok je Inđija na 17. mestu, u zoni ispadanja sa 34 boda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.