Trener Mege: Nemamo izrazite šanse protiv Budućnosti

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2020, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Mege: "Nemamo izrazite šanse protiv Budućnosti"

Trener košarkaša Mege Dejan Milojević rekao je danas da njegova ekipa nema izrazite šanse u utakmicama poput predstojeće protiv Budućnosti, ali da mora da da sve od sebe do kraja ABA lige kako bi zabeležila što više pobeda.

"Iako ovakvi mečevi nisu oni u kojima imamo izrazite šanse za trijumf, moramo da damo sve od sebe do kraja lige kako bismo zabeležili što više pobeda. Moramo da pokažemo pre svega veću želju i energiju na parketu u odnosu na domaću ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jer bez toga, sve ostalo pada u vodu. Mi se dižemo kao ekipa, protiv Crvene zvezde nije bilo realno da zabeležimo pobedu, ali verujem da će nam se dobar rad na treninzima i sve bolja igra na utakmicama u narednom periodu vratiti i kroz pobede na terenu", rekao je Milojević za klupski sajt.

Mega će gostovati Budućnosti u 16. kolu ABA lige.

"Budućnosti je jedan od favorita za osvajanje ABA lige. Bore se za prednost domaćeg terena u plej-ofu i sigurno je da će želeti da pokažu reakciju u odnosu na poraz u Novom Mestu u prošlom kolu", kazao je Milojević.

Košarkaš Mege Luka Cerovina je rekao da njegova ekipa želi da iznenadi favorita.

"Budućnosti ima veoma kvalitetnu ekipu. Imali su neke možda neočekivane poraze u ABA ligi u prethodnom periodu i očekivano je da pokažu reakciju u meču protiv nas. Uz agresivnu odbranu i veliku energiju na parketu, moramo da damo sve od sebe kako bi došli do iznenadjenja i trijumfa koji bi nam puno značio u borbi za opstanak", rekao je Cerovina.

Utakmica se igra sutra od 21.00 u Podgorici.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.