Trener Malmea dao otkaz posle osvajanja titule

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Nov.2013, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Malmea dao otkaz posle osvajanja titule

Trener Malmea Rikard Norling podneo je ostavku, samo mesec dana nakon što je taj klub doveo do osvajanja 17. titule prvaka Švedske.
– Razmišljao je neko vreme o tome i odlučio da je nemoguće nastaviti rad bez pune energije – izjavio je 42. stručnjak novinarima u gradu na jugu zemlje.
Uprkos uspesima na terenu švedski mediji ranije su isticali da postoje neslaganja između šefa stručnog štaba i rukovodstva kluba.
Dobar prijatelj i kolega podneo je ostavku, ovo je tužan dan za Malme – izjavio je menadžer kluba Per Nilson.
Norling je prešao u Malme 2011. godine iz švedskog kluba Asiriska Foreningen.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

TITULA, PA OSTAVKA: Trener Malmea napustio klub

Izvor: Kurir, 27.Nov.2013

Trener fudbalera Malmea Rikard Norling podneo je ostavku, samo mesec dana nakon što je taj klub doveo do osvajanja 17. titule prvaka Švedske..."Razmišljao je neko vreme o tome i odlučio da je nemoguće nastaviti rad bez pune energije", izjavio je 42. stručnjak novinarima u gradu na jugu zemlje...Uprkos...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.