Trener Hihona gađao Murinja flašom

Izvor: Blic, 16.Nov.2010, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Hihona gađao Murinja flašom

Trener Sportinga iz Hihona gađao je posle utakmice sa Realom kolegu Žozea Murinja plastičnom flašom, pošto mu je Portugalac pokazao dva prsta u znak pobede.

Real je na tipično Murinjov način minimalno pobedio i to u samom finišu meča golom Iguaina, nakon čega je Portugalac, što inače stalno čini u poslednje vreme, podigao dva prsta u vazduh.

Na parkingu ispred stadiona, Presijado se sreo sa Murinjom i otpočeli su raspravu oko dva prsta, odnosno gesta koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je trener Hihona doživeo kao provokaciju.

Kada je Murinjo otišao u pravcu autobusa sa karakterističnim osmehom na licu, Presijadu se smračilo i dohvatio je prvu flašu sa poda i njom gađao prevozno sredstvo Madriđana.

Ovo nije prvi put Murinju da se svađa sa kolegama iz drugih ekipa, pošto je slične epizode imao u Engleskoj i Italiji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Flašom gađao autobus zbog Murinja

Izvor: Mondo, 16.Nov.2010

Trener Sportinga iz Hihona Manuel Presijado flašom je gađao autobus, koji je igrače Real Madrida odvozio sa stadiona.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.