Trener Hetafea: Grivud je sjajan momak VIDEO

Izvor: B92, 04.Feb.2024, 18:42

Trener Hetafea: Grivud je sjajan momak VIDEO

Trener Hetafea Hose Bordelas, stao je u odbranu napadača Mejsona Grinvuda.

On je došao u fokus pošto mu je na meču sa Realom, posle jednog starta za loptu, Džud Belingam doviknuo da je "silovatelj".

Sve zbog poznatog slučaja od pre dve godine kada je optužen da je pokušao da siluje bivšu devojku, pošto je sud kasnije, posle povlačenja izjave žrtve, presudio da zatvori slučaj u nedostatku dokaza.

Kamere su zabeležile taj momenat, a Hetafe je zahtevao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od sudije i delegata da se detalj unese u zapisnik sa utakmice koju je Real dobio sa 2:0.

Bordelas je s druge strane veoma zadovoljan onim što Grinvud priža otkako je stigao u predgrađe Madrida sa pozajmice iz Mančester junajteda.

"On je sjajan momak koji daje dobar primer. Što se tiče prethodnih optužbi, znam isto što i vi. Nije na meni da sudim, trebalo bi klub, La Liga i Federacija da imaju stav o tome. Jedino što mogu da kažem je da tražim poštovanje za Mejsona Grinvuda jer je on sjajan momak. On poštuje svakoga i primerno se ponaša", rekao je Bordelas.

Belingam bi mogao da se izvuče, pošto na snimku koju je objavljen, nema tona, pa bi bilo teško dokazati šta je rekao Grinvudu.

U svakom slučaju, očekuje se da će Belingem biti u timu Reala za derbi sa Atletikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.