Trener Helsinkija postavio cil - gol na Marakani!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Helsinkija postavio cil - gol na "Marakani"!

Trener fudbalera Helsinkija Toni Koskela rekao je danas da je Crvena zvezda klub s velikom tradicijom i kvalitetom i dodao da se nada golu svoje ekipe na stadionu "Rajko Mitić".

"Igramo protiv tima s velikom tradicijom, timom koji ima veliki kvalitet. Očekujemo lepo veče s dobrom fudbalom i dobrom atmosferom", rekao je Koskela novinarima u Beogradu.

Fudbaleri Helsinkija sutra gostuju protiv Zvezde u prvoj utakmici Drugog kola kvalifikacija za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligu šampiona.

Upitan šta bi po njemu bio dobar rezultat Helsinkija u Beogradu, Koskela je naveo: "Želimo da postignemo gol".  

On je kazao da je njegov tim upoznat sa atmosferom na stadionu "Rajko Mitić" i da je pripremljen za to.

"Znamo da je publika bučna, biće drugačije od onog što smo navikli kog kuće. Uživaćemo u tome i pokazaćemo šta umemo", rekao je trener Helsinkija.

Utakmica Zvezda - Helsinki igra se sutra od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ (kval.) - Remi u Plzenju, Dinamo lagano u Gruziji

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019

Viktorija iz Plzenja na svom terenu nije uspela da savlada Olimpijakos, dok je Dinamo iz Zagreba bez velikih problema slavio u Gruziji...Viktorija iz Plzenja nije uspela da slavi protiv Olimpijakosa u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, bilo je 0:0 iako je domaćin propustio nekoliko...

Nastavak na Sportske.net...

Pobeda Zvezde, u Finsku sa dva gola prednosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2019, 08:45

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Helsinki 2:0 (1:0) u Beogradu u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona...Strelci na stadionu "Rajko Mitić", pred 36.289 gledalaca, bili su Ričmond Boaći u 27. i rezervista Milan Pavkov u 90. minutu...Boaći je glavom "otvorio" Helsinki na sjajnu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.