Trener Garsija kritikuje Nemanju Radonjića

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2018, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Garsija kritikuje Nemanju Radonjića

Bivši igrač Zvezde upisao još jednu bledu partiju za Olimpik iz Marselja.

Nije dobro krenula francuska odiseja po Nemanju Radonjića, ne ide ni njemu, ni njegovom novom klubu, koji nikao da se stabilizuje i krene u seriju pobeda.

Umesto toga, dešava se sve suprotno, poraz do poraza, u četvrtak uveče i frustrirajući remi u Ligi Evrope (2:2) sa Apolonom u Limasolu, i to posle vođstva od 2:0.

Domaći tim je golom u nadoknadi vremena bacio u očaj trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Marselja Rudija Garsiju koji se nije libio da na konferenciji posle duela "uperi prst" krivice u pojedine njegove fudbalere.

Na udaru su bili Radonjić i Hrvat Ćaleta-Car.

- Moramo da prestanemo da primamo ovakve golove, postaje neprijatno već. Igrači moraju početi da preuzimaju odgovornost, pogotovo ovi koji su došli, Duje i Nemanja, neke stvari moraju brže da uče. Plaćamo ceh kasnim dolascima - rekao je Garsija.

Radonjić je trpeo kritike, doduše više od navijača, i posle prvog kola kada je kumovao pobedničkom golu Ajntrahta u završnici utakmice.

Garsija ga je tada hrabrio, ali polako i njega izdaje strpljenje za igre bivšeg igrača Zvezde.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.