Trejd dogovoren, Kokoškov dobija dva pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trejd dogovoren, Kokoškov dobija dva pojačanja!

Ekipa iz Arizone zamenila je jednog od najiskusnijih za dva perspektivnija košarkaša.

Već neko vreme se priča da će Finiks Sansi trejdovati Trevora Arizu, shvatili su da im iskusni krilni košarkaš u ovom trenutku nije potreban i rešili su da ga zamene.

Bilo je priče da će Ariza ponovo u Lejkerse, da će u trejd biti uključeni i Klipersi i da bi u razmeni tri tima Miloš Teodosić završio kod Kokoškova.

Onda se pojavila priča o razmeni sa Vošingtonom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Memfisom, srpski trener je iz redova Grizlisa želeo Dilona Bruksa iz Memfisa i Ostina Riversa iz Vošingtona, Ariza bi završio u prestonici, a Keli Ubre u Memfisu.

Na kraju je nastao problem jer su Grizlisi bili spremni da se odreknu Maršona Bruksa, a ne Dilona i trejd je propao.

Tako su na kraju Vizardsi i Sansi rešili da obave trejd između sebe, u prestonicu ide Trevor Ariza, dok će Igor Kokošov dobiti Ostina Riversa i Kelija Ubrea Juniora.

Posrnuli Vošington je tako dobio iskusno krilu, nadaju se da će Ariza povezati redove Vizardsa, koji igraji ispod svih očekivanja ove sezone i da će uneti mir u svlačionici.

Što se tiče Sansa, dobili su 26-godišnjeg Riversa kao novu opciju na poziciji plejmejkera, dok je 23-godišnji Ubre odlična zamena za Arizu, perspektivan igrač, koji može puno da napreduje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.