Trejd Atlante i Minesote, Jang dobio veliku pomoć

Izvor: B92, 16.Jan.2020, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trejd Atlante i Minesote, Jang dobio veliku pomoć

Atlanta i Minesota dogovorili su trejd u kojem će Džef Tig i Trevon Grejem preći u Hokse, a Alen Kreb u Timbervulvse, prenosi ESPN.

Atlanta ovim trejdovom dobija veterana Tiga od kojeg se očekuje da dosta pomogne Jangu u sazrevanju i solidnog "two-way" košarkaša u vidu Grejema.

Sa druge strane Vulvsi su uspeli da naprave prostor za još jednog košarkaša i na to su dobili Kreba, koji igra ispodprosečno ove sezone.

Spekuliše se da Minesota nije završila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa trejdovima i zbog toga ovo jedno mesto koje su dobili, time što su poslali Tiga i Grejema u Atlantu, bi moglo da im znači ukoliko dođe do nekog većeg trejda.

Ofanzivni rejting Atlante sa Jangom na terenu je 108,2, a bez njega svega 90,7 i Tig bi trebalo da podigne napad ekipe kada talentovani plej nije na terenu.

Tig je inače dete Hoksa, s obzirom da su ga 2009. godine draftovali sa 19. mesta i da je u timu iz Altante proveo sedam sezona.

Trejd rok traje do 6. februara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.