Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2021, 08:55

Treća uzastopna sreća - prošao tiket za “Svice u mraku”

Glumac Vuk Saletović osvojio je 111.100 dinara, i tako nastavio niz svakodnevnih pobeda u “Humanitarnom tiketu u podne”

Ko je u protekla tri dana prepisivao „Humanitarni tiket u podne“, unosno je profitirao. Poslednje u nizu obaveštenja glasi da je jučerašnje razigravanje glumca Vuka Saletovića prošlo, te da na osnovu njegovog patriotskog tipovanja 111.100 dinara, kompanija MOZZART uplaćuje Inkluzivnom programu “Svici u mraku”.

Šta se dešavalo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prethodnih dana, svedoče pečetirani listići koji takođe nose preko 100.000 dinara dobitka. Konkretno, u utorak je književnik i publicista Miloslav Samardžić poslao 110.900 dinara mališanima u Tiršovoj, dok je u sredu srebrni olimpijac, Damir Mikec iznos od 102.200 dinara prosledio za lečenje dečaka Boška Guglete. S ovim sumama, a nakon prolaska 280. “Humanitarnog tiketa u podne”, konstatujemo da smo kroz MOZZART fond plemenitosti do sada prosledili ravno 20.708.857 dinara.

Čestitamo Vuku Saletoviću, pa pozdravljamo “Svice u mraku”. Oni su zaslužili MOZZART podršku a Vuk aplauz, za igru punog srca, za Partizanovu i Čukinu dvojku, za jedinicu Osjeka i španske košarkaške reprezentacije.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.