Transferi: Snajder zahtevima šokirao Galatasaraj, Milan neće Drogbu!

Izvor: Blic, 12.Jan.2013, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi: Snajder zahtevima šokirao Galatasaraj, Milan neće Drogbu!

Zimski prelazni rok traje već drugu nedelju, a završiće se kada i januar. U tradicionalnom Blicsport.rs blogu uživo posvećenom fudbalskim transferima možete iz minuta u minut da svakodnevno pratite najnovije informacije vezane za prelaske igrača i trenera kako u domaćim, tako i svetskim klubovima.

21:55 - Galatasaraj u šoku posle Snajderovih zahteva!

Od transfera Veslija Snajdera u Galatasaraj verovatno neće biti ništa. Prema rečima potpredsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kluba Abdulaha Kigilija zahtevi koje su dobili od Holanđanina za Galatu su "astronomski i apsurdni".

"Ako sam dobro pročitao, a jesam, ono što je Snajder tražio od nas, u pitanju su astronomski i apsurdni zahtevi. Gde ćemo mi da nabavimo taj novac? Ko bi nam, uostalom, dao toliki novac za jednog fudbalera", upitao se Kigili za list Vatan.

Kako se nezvanično saznaje, Snajder je od Galatasaraja tražio pet miliona evra po sezoni!

21:28 - Agent: Levandovski u Juventusu? Sve je moguće

Ove večeri stiže dosta vesti iz Dortmunda, pa je posle Klopa i Groskrojca na red došao Robert Levandovski.

Ubojiti poljski napadač je bio vrlo blizu prelaska u Mančester junajted, njegovi saigrači se nadaju da će ostati u redovima nemačkog šampiona, a agent Levandovskog je najavio kako bi njegov klijent mogao u Torino.

"Da li bi Robert mogao da ode u Juventus? Sve je moguće, ali ne želim da kažem ništa konretno", ostao je nedorečen Cezari Kučarski.

Juve je odredio dovođenje špica kao primarno za ovaj prelazni rok i vrlo je moguće da su se okrenuli Levandovskom, pošto je Fernando Ljorente sve dalje od crno-belog dresa.

20:57 - Vezni igrač Frankfurta ne može u Bajern

Sebastijan Rode, vezni igrač Ajntrahta iz Frankfurta neće moći da pređe u Bajern, pošto ga klub ne pušta.

Sportski direktor Bruno Hubner rekao je da će Rode ostati u klubu bez obzira na cifre koje se pominju.

"Drago nam je što Rodea mnogi traže, pa i Bajern. To je dokaz da je dobro radio i igrao u polusezoni. Ipak, on će ostati s nama do kraja ugovora", rekao je Hubner.

20:23 - Junajted i Njukasl u borbi za štopera Nordsjelanda

Danski defanzivac Džores Okore iz Nordsjelanda našao se na meti Mančester junajteda i Njukasla.

Ovaj 20-godišnji štoper je pažnju na sebe skrenuo igrama u Ligi šampiona u kojoj je danski prvak prvi put igrao, a njegova sloboda iznosi pet miliona funti.

19:55 - Đuričić odbio CSKA, ne želi da napusti Herenven

Srpski reprezentativac Filip Đuričić ne želi da napusti Herenven pre leta, pa je

odbio ponudu da pređe u moskovski CSKA.

19:29 - Ćiro Blažević ostaje u Zagrebu iako klub "nema para"

Miroslav Ćiro Blažević odlučio je da ostane u Zagrebu iako klub, prema njegovim rečima, "nema para".

Posle novog sastanka sa predsednikom kluba Draženom Medićem, Blažević je doneo odluku da ne odustaje od "Pjesnika".

"Love nema, ali igrači su me toliko raznežili da ih nisam mogao odbiti. Ostajem u Zagrebu", rekao je Ćiro za medije u susedstvu.

18:54 - Groskrojc ostaje u Dortmundu da se bori za mesto u timu

Kad smo već kod Borusije, evo još jedne informacije iz Dortmunda - Kevin Groskrojc je ove sezone u drugom planu Jirgena Klopa, ali ne želi da ide iz kluba.

On je prošle sezone bio jedan od vodećih igrača, ali je dolaskom Marka Rojsa izgubio mesto u startnih 11.

"Nemam problema sa Borusijom i u suštini ne želim da idem. Neću da odustanem samo zato što nisam u prvom timu. Borusija je uvek bila i ostaće moj omiljen tim", rekao je Groskrojc.

Krilni napadač je ove sezone odigrao 14 utakmica u dresu Dortmunda u Bundesligi.

18:25 - Klop: Ništa od Reala, imam ugovor sa Borusijom do 2016.

Trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop demantova je glasine da bi mogao da nasledi Žozea Murinja na klupi madridskog Reala.

Mediji na Pirinejima su tvrdili da je kormilar dvostrukog uzastopnog prvaka Nemačke bio glavni kandidat da na leto preuzme "kraljevski klub".

"Možda navijači Reala žele nemačkog trenera, ali je jedina istina da imam ugovor sa Borusijom do 2016. godine. Verovatno im se svidelo ono što su videli od nas protiv Madriđana u Ligi šampiona", rekao je Klop za "Bild" i tako "smirio" navijače "milionera", pošto očito nema nameru da napusti Signal Iduna park.

17:56 - Dosena zamenio dres Napolija Palermovim

Vezni igrač Napolija Andrea Dosena narednih šest meseci nastupaće za Palermo, kao pozajmljeni fudbaler.

Dosena je isprva bio standardni prvotimac kod Valtera Macarija, ali dolaskom Kolumbijca Zunige u ekipu više nije u centru pažnje, pa je prihvatio ponudu da ode na pozajmicu u Palermo.

Interesantno, u nedelju se u Seriji A sastaju upravo Napoli i Palermo.

17:19 - Mojes ne pušta Felainija u Čelsi i Junajted

Trener Evertona Dejvid Mojes insistira na ostanku Maruana Felainija za koga je najozbiljnije zainteresovan Čelsi, ali i Junajted.

"Plan je da zadržimo sve igrače, i neću da pričam o pojedinačnim ugovorima, jer time ne mogu nikome da pomognem", rekao je Mojes koji aludira na to da Felaini ima klauzulu u ugovoru od 30 miliona evra koju je Čelsi spreman da ispuni.

16:53 - Aimar blizu prelaska u Al Ahli?

Argentinski internacionalac i član Benfike Pablo Aimar blizu je prelaska u Al Ahli iz Dubaija, tvrdi portugalska sportska štampa.

Aimar bi se u Al Ahliju pridružio španskom stručnjaku Kike Sančezu Floresu i portugaskom internacionalcu Rikardu Kvarežmi.

Kako navode portugalski mediji, Aimar je iz Dubaija dobio "milionsku ponudu" i mogao bi da je prihvati, posle najlošijeg starta sezone otkako igra za Benfiku, zbog problema sa povredama.

Prošle godine se takođe šuškalo kako bi Aimar mogao da pređe u neki klub sa Srednjeg istoka, ali je on na kraju produžio ugovor sa Benfikom do juna 2013. godine.

16:28 - Denilsonu se ne vraća u Arsenal

Denilson je nekada bio nada Arsenala, ali se nije snašao u Londonu pa se vratio u domovinu gde sa uspehom igra za Sao Paulo kao pozajmljen igrač.

On nema nameru da se vraća na "Emirate", već želi da ostane u Brazilu. Pozajmica mu ističe u junu i Denilson bi bio najsrećniji kada bi Sao Paulu otkupio njegov ugovor.

"Ako dođu sutra i kažu mi da ostajem, to bi bilo ispunjenje mojih želja. Za sada nije bilo kontakata ni sa Sao Paulom ni sa Arsenalom, profesionalac sam, ali želim da ostanem. Jun je i daleko i blizu, želim da se koncentrišem i pomognem saigračima", poručio je Denilson.

16:02 - Donji Srem poslao Australijanca u Teleoptik

Kako javlja "Sportski žurnal", Donji Srem je poslao Australijanca Metjua Burna u Partizanovu filijalu Teleoptik.

Ovaj desni bek je odigrao samo dva cela meča u ovom prvenstvu (protiv Pazaraca i Kragujevčana), a u igru je kao rezerva ulazio protiv Rada i Zvezde.

15:33 - Karaklajić ide sa Zvezdom na pripreme

Oni koji su pogledali spisak Zvezdinih igrača za pripreme u Turskoj, mogli su da vide jedno relativno novo ime, Nikola Karaklajić.

U pitanju je jedan od najvećih talenata Zvezdine Omladinske škole, a o tom 17-godišnjaku koji igra u levom delu veznog reda možete videti više u video prilogu koji sledi, a koji je napravljen pre više od godinu dana:

15:10 - Koktel iz Serije A Napoli je doveo 31-godišnjeg napadača Emanuelea Kalaja iz Sijene. Kalajo je igrao za klub iz Napulja od 2005. do 2008, postigavši 44 gola na 128 utakmice Sijena je, sa druge strane, pozajmila štopera Matijsa Martineza ekipi Argentinos Juniors Kaljari je rešio da ne zadržava u svojim redovima veznog igrača Ruija Sampaja. On je prvo bio pozajmljen Olhaneseu, a onda je poslat u Beiru Mar, jedan od njegovih bivših klubova

Povezane vesti: Transferi: Šahtjor doveo Tajsona, Juve hoće Lisandra, Sahin se vratio u Dortmund! Transferi: Vilotića traže Inter i Lacio, a Čelsi Felainija, Ćićarito cenjen u Madridu! Transferi: Inter pustio Snajdera u Galatu, povišica za Volkota, Napoli hoće Balotelija! Uživo: Kuzmanović bira italijanski klub, Barsa ne da Vilju Arsenalu, Inter bi Džeka Transferi: Zenit ponudio 55 miliona za Kavanija, Falkao razmišlja o Seriji A!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Transferi uživo: Zagonetni Grubor dvosmisleno o statusu Lazara Markovića

Izvor: Blic, 13.Jan.2013, 11:08

Zimski prelazni rok traje već drugu nedelju, a završiće se kada i januar. U tradicionalnom Blicsport.rs blogu uživo posvećenom fudbalskim transferima možete iz minuta u minut da svakodnevno pratite najnovije informacije vezane za prelaske igrača i trenera kako u domaćim, tako i svetskim klubovima...10:03...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.