Transfer koji će uzdrmati Madrid na 20% od realizacije!

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2020, 17:30

Transfer koji će uzdrmati Madrid na 20% od realizacije!

Šta mislite o ovom transferu?

Džejms Rodrigez se nalazi na korak od prelaska u redove Atletiko Madrida!

Kako su preneli mediji u njegovoj domovini, Kolumbiji, ali i madridski As, Rodrigezov transfer je 80% završen, preostali su još detalji da sve bude ozvaničeno.

Kolumbijac nije u planovima Zinedina Zidana, koji ga je svojevremeno i pustio na pozajmicu u Bajern Minhen, gde se takođe nije snašao.

Rodrigez je među plaćenijim igračima u timu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Reala, klub mora da se reši nepotrebnih troškova, a kako Kolumbijac ovog leta ulazi u poslednju godinu ugovora, jasno je da moraju da ga prodaju.

Atletiko je pokazao najveće interesovanje, Dijego Simeone ga je želeo i prošlog leta, ali nije želeo da plati ogromno obeštećenje.

Sada je pandemija uticala na cene na tržištu, ali i činjenica da Real mora da ga proda, jer bi u suprotnom morao da ga plaća još godinu dana i potom ostane bez zarade od obeštećenja...

Podsetimo, Rodrigez je u Real stigao iz Monaka za 80 miliona evra, leta 2014. godine, nakon što je prethodno eksplodirao na SP u Brazilu.

Rodrigez, Žoao Feliks i Alvaro Morata u napadu? Zvuči zanimljivo...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.