Tramp otkazao gostoprimstvo Voriorsima

Izvor: Mondo, 23.Sep.2017, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp otkazao gostoprimstvo Voriorsima

Prvaci NBA lige neće posetiti predsednika SAD u Beloj kući...

Kada je jedan od najboljih igrača NBA šampiona izjavio da ne želi da poseti predsednika SAD u Beloj kući, ali da ne može da nametne svoju volju celom timu, Donald Tramp je postupio u svom stilu - tvrdo i beskompromisno.

"Dolazak u Belu kuću smatra se velikom čašću >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za šampionski tim. Pošto Stiven Kari okleva, pozivnica je povučena", objavio je prvi čovek SAD na Twitteru.

Going to the White House is considered a great honor for a championship team.Stephen Curry is hesitating,therefore invitation is withdrawn!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) September 23, 2017

Šampioni američkih profesionalnih liga tradicionalno idu u posete predsedniku već decenijama, ali Tramp je svojom politikom i ukupnim ponašanjem od dolaska na vlast naveo mnoge košarkaše i trenere (najglasniji su bili Greg Popović i Sten Van Gandi) da podignu glas protiv njega.

Tramp je ovim prihvatio bačenu rukavicu...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp otkazao prijem Voriorsima u Beloj kući

Izvor: B92, 23.Sep.2017

Predsednik SAD Donald Tramp otkazao je poziv šampionu NBA lige Golden Stejt Voriorsima u svoju rezidenciju...Uoči svake sezone šampion ide na tradicionalni prijem u Belu kuću, ali se to ove godine neće dogoditi...Tramp je otkazao pozivnicu Voriorsima jer mu se ne sviđa oklevanje najveće zvezde...

Nastavak na B92...

Rasprava se zahuktava: Lebron Džejms odbrusio Trampu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2017

Košarkaš Klivlenda Lebron Džejms imao svašta da poruči predsedniku SAD..Donald Tramp bolje da ostavi telefon i svoj Tviter nalog. Naime kada je napravio pauzu u "prepucavanju" sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom, uspeo je da zarati sa šampionima NBA, jer je njihov igrač Stefon Kari oklevao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.