Trajković: Svaka utakmica nam je presudna

Izvor: B92, 10.Feb.2024, 00:58

Trajković: Svaka utakmica nam je presudna

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nikola Trajković izjavio je da je svaka naredna utakmica u nacionalnom šampionatu presudna za njegov tim.

Niški Radnički u nedelju od 13 časova gostuje kragujevačkom Radničkom u utakmici 20. kola Superlige Srbije.

"Odradili smo fizički aspekt priprema na zadovoljavajućem nivou. Igrači su bili maksimalno koncentrisani, profesionalni. Zadovoljan sam onim što smo ostavili iza sebe i sada prelazimo u takmičarski period gde >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nemamo više prava da pričamo o tome da je Radnički igrao dopadljiv fudbal, a da nije donosio bodove. Svaka utakmica nam je presudna i na svakoj moramo da popravljamo saldo. Promenili smo "krvnu sliku" svlačionice, doveli smo nove igrače", istakao je Trajković.

Dodaje da zna šta može da se očekuje od kluba iz Kragujevca.

"Bili smo na pripremama jedni pored drugih, dosta smo skautirali jedni druge, znamo šta možemo da očekujemo. U pripremnom periodu su probali novi sistem, 4-4-2 u rombu, isto tako spremamo se i za druge sisteme, one u kojima su završili polusezonu. Igrači su dobili sve potrebne informacije, spremni smo za sve opcije", zaključio je Trajković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.