Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2020, 22:25

Trabzon juri ka duploj kruni, Feneru su već postali noćna mora (VIDEO)

Sjajna partija ekipe Husejina Čimšira i obezbeđen plasman u finale - 3:1

Trabzon je noćna mora za Fenerbahče. Gigant iz Istanbula večerašnjeg protivnika nije savladao poslednjih devet utakmica, a večeras ne samo da nije slavio već je na svom terenu lagano poražen u drugom meču polufinala Kupa Turske - 3:1, ukupno 5:2.

Igrači Fenerbahčea su prilično nervozno ušli u meč, a dodatno ih je uzbudio rani gol Aleksandera Serlota u šestom minutu. To je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kulminiralo isključenjem iskusnog Emrea Belozoglua u 26. minutu, nakon prigovora sa klupe upućenih Džunejtu Čakiru posle žestokog duela Serlota i Serdara Aziza.

Taj trenutak kao da je ipak podigao domaće igrače, koji su se vratili u život u finišu prvog poluvremena zahvaljujući golu Deniza Turuča.

Neizvesnost kada je u pitanju konačan ishod dvomeča potrajala je do 83. minuta kada je Serlot svojim drugim golom na utakmici odveo ekipu Husejina Čimšira u veliko finale. Konačan rezultat večerašnjeg meča postavio je Filip Novak u nadoknadi vremena.

Trabzon ove sezone ima idealnu priliku da se domogne duple krune, ukupno treće u istoriji, a prve nakon sezone 1983/1984. Čimširov tim će u finalu igrati sa boljim iz okršaja Alanje i Antalije. Alanja ima gol prednosti iz prvog meča (1:0).

TURSKA, KUP - POLUFINALE (revanš mečevi)

Utorak

Fenerbahče - Trabzon 1:3 (1:1) /ukupno 2:5/

/Turuč 42 - Serlot 6, 83, Novak 90+4/

Četvrtak

19.45: (1,80) Alanja (3,40) Antalija (4,30) /prvi meč 1:0/

*** kvote su podložne promenama

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.