Toto Vulf iskreno - Koliko košta ostanak Hamiltona?

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2020, 13:40

Toto Vulf 'iskreno' - Koliko košta ostanak Hamiltona?

Najbolji vozač na svetu ima svoju cenu.

Juče je bio dan velikog slavlja za Luisa Hamiltona i Mercedes tim.

Šampion je stigao do 92. pobede u karijeri čime je nadmašio legendarnog Mihaela Šumahera koji je imao jedno slavlje manje na trkama Formule 1.

Ipak, Toto Vulf direktor šampionskog tima F1 već razmatra sve opcije oko nastavka saradnje sa Britancem. Hamilton ima ugovor do 2021. godine po kojem zarađuje neverovatnih 40 miliona funti.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />"Važno je. Moraćemo da prodamo dosta stvari u fabrikama. Tražićemo nazad i zakup zgrada samo kako bi došli do novca. Nerealan je broj tolikih pobeda, nije normalno. To je njegova strast i energija koju ima za ovaj sport. Njegov talenat, mogućnost - jednostavno, izdvaja se", izjavio je Vulf šaljivo.

35-godišnji Hamilton je već izrazio želju za nastavkom saradnje, obe strane žele da nastave šampionski niz. Ostaje da se vidi šta će sve na "doboš" kako bi se osigurao ostanak Britanca.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Volf nije zabrinut zbog Hamiltonovog ugovora

Izvor: Beta, 26.Okt.2020

Direktor Mercedesa Toto Volf rekao je danas da nije zabrinut oko toga da li će šestostruki svetski prvak Luis Hamilton produžiti ugovor za sledeću sezonu u Formuli 1.Hamiltonu na kraju godine ističe ugovor, a još nije počeo pregovore sa Volfom o nastavku saradnje."Ako udari asteroid, sve je moguće....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.