Toti komentarisao Iguaina: Prate novac, ne srce

Izvor: B92, 26.Jul.2016, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toti komentarisao Iguaina: Prate novac, ne srce

Kapiten Rome Frančesko Toti rekao je da fudbaleri opsednuti novcem i da je mnogo malo onih koji prate svoje srce. "Fudbaleri danas su kao nomadi. Oni prate novac, ne svoje srce. Možda je to i glavna razlika izmedju mene i svih ostalih... Nema danas mnogo sportista koji prate svoje srce. Da sam mislio samo o novcu, otišao bih iz Rome još pre 10 godina. Za mene je strast najvažnija", rekao je Toti za Gazeta delo sport.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Toti: Danas svi prate novac, a ne srce...

Izvor: RTS, 27.Jul.2016, 09:43

Kada govori jedan od poslednjih fudbalskih romantika i čovek čije se ime poštuje u svakom kutku planete, onda valja čuti šta ima da kaže. A to je Frančesko Toti, čovek koji i dalje igra u klubu u koji je zaljubljen, u gradu u kojem je prvi put otvorio oči. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.