Toti dobija najbolji rođendanski poklon!

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2020, 17:46

Toti dobija najbolji rođendanski poklon!

Kakav bi ovo potez bio.

Roma više nije pod Palotinim vlasništvom.

Novi vlasnik "vučice" je Den Fridkin, a novi bord direktora bi trebali saznati početkom oktobra. To je bio prvobitni plan, ali italijanski mediji javljaju da će to biti i neki dan ranije. Tačnije 27-og septembra, što se poklapa sa rođendanom Frančeska Totija.

"Princ Rima" bi na taj datum mogao i da se vrati u klub, navodno mu je ponuđena pozicija tehničkog direktora.

Podsetimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Toti je već imao iskustvo rada u Romi kao jedan od čelnika, Italijan je sarađivao sa Monćijem, ali je saradnja sa Špancem bila kratkog daha zbog neslaganja.

Toti bi tako mogao da sarađuje sa narednim sportskim direktorom uz veća ovlašćenja. Nema sumnje da bi ovo bio pun pogodak novih vlasnika, navijači bi ovo itekako cenili.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Borha ostaje na Apeninima!

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2020

Španac blizu dogovora...35-godišnji Borha Valero je početkom septembra napustio Inter...Za tim sa "Đuzepe Meace" je igrao od 2017. godine, tokom prošle sezone pod Konteom je zabeležio 25 nastupa, uglavnom sa klupe kao rezervni igrač...Gazeta piše kako su za Španca zainteresovani Parma, Đenova...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.