Toti: Pjanić je naš Mali princ, slab sam na njega

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2014, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toti: Pjanić je naš Mali princ, slab sam na njega

Kapiten Rome hvali reprezentativca Bosne i Hercegovine

(Od dopisnika MOZZART Sporta iz Rima)

Frančesko Toti je u intervju za klupske medije Rome povodom svog 38. rođendana u subotu nazvao je Miralema Pjanića Malim princom.

"Pjanić je naš Mali princ. Uvek mi se dopadalo kako igra, kako razmišlja na terenu. Slab sam na Pjanića, njemu sve opraštam i uvek sam na njegovoj strani jer je izvanredan igrač", rekao je Toti o reprezentativcu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Bosne i Hercegovine.

Naravno, Toti je nazvao Malim princom Pjanića jer je nadimak Il principe odnosno Princ rezervisan za jednu od najvećih legendi Rome Đuzepea Đaninija od koga je Toti nasledio desetku u dresu Đalorosih.

Piše: Željko Pantelić (Rim)

(Foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Toti: Pjanić je naš mali princ

Izvor: B92, 25.Sep.2014

Legendarni fudbaler Rome Frančesko Toti kaže da je slab na svog saigrača Miralema Pjanića...“On je mali princ, naš mali princ. Oduvek mi se dopadao, slab sam na njega zbog načina njegove igre, ali i zato što imamo dobar odnos“, rekao je 37-godišnji Toti, koji je celu karijeru proveo u Romi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.