Toti: Nikada nisam verovao u dolazak Ronalda

Izvor: B92, 03.Jul.2022, 10:21

Toti: Nikada nisam verovao u dolazak Ronalda

Frančesko Toti, nekadašnji kapiten i legenda Rome, pričao je za Skaj Italija o prelaznom roku.

Bilo je dosta govora o tome ko će pojačati ekipu Žozea Murinja, pominjali su se Paulo Dibala i Kristijano Ronaldo, ali Toti kaže da su tu neke stravi bile nerealne.

"Kako gledam na dolaske igrača u Romu? Navikli smo da uvek pričamo nešto pre nego što se desi. Nemam stvarno ideju, ima još vremena, prvenstvo počinje sredinom avgusta i može još svašta da se desi. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nadam se da će Roma napraviti jak tim i ostvariti bitne ciljeve", kaže Toti.

Smatra da je dolazak Dibale bila izvesnija opcija.

"Dibala je bio moguć, vrlo moguć. Onda su se dogodile neke stvari i sve je propalo. Otići će u neki drugi klub, iskreno ne znam gde, ali sam se nadao da će doći u Romu. Ta mogućnost je postojala", kaže Princ Rima.

Sa Ronaldom, koji je u subotu ponovo šokirao sve najavom da želi da ode iz Mančester junajteda, sasvim je druga priča.

"Iskreno, nikad nisam verovao u to jer znam kakva je trenutna situacija. Zanimljiv mi je povratak Lukakua u Inter, Pogbe u Juventus. Uvek pričamo o najjačim timovima, nadamo se da i timovi srednje jačine mogu da dovedu značajna pojačanja", zaključio je Toti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.