Totenhem vraća novac svojim navijačima

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 21:21

Totenhem vraća novac svojim navijačima

Fudbaleri Totenhema nadoknadiće troškove svojim navijačima, koji su prisustvovali ubedljivom porazu londonskog tima na protiv Njukasla, saopštio je klub.

Igrači su se odlučili na ovaj korak, dva dana nakon što su poraženi rezultatom 6:1, u utakmici 32. kola Premijer lige.

Njukasl je pitanje pobednika rešio posle 21 minuta, sa pet postignutih golova, a u ponedeljak je otkaz dobio privremeni trener Totenhema Kristijan Stelini.

"Znamo da ovo ne menja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ono što se dogodilo u nedelju. Daćemo sve da ispravimo stvari, počevši od Mančester junajteda u četvrtak uveče, kada će nam opet biti potrebna vaša podrška. Zajedno i samo zajedno možemo da pokrenemo stvari napred", navodi se u saopštenju igrača.

Iz kluba su najavili da će ceo proces refundacije biti završen u roku od 24 sata, a igrači su se izvinili zbog prikazane igre.

"Kao ekipa, razumemo vašu frustraciju, vaš bes. Nedelja nije bila dobra. Znamo da reči nisu dovoljne u ovakvim situacijama, ali verujte nam, ovakav poraz boli", dodaje se u saopštenju.

Totenhem posle 32 utakmice zauzima peto mesto na tabeli Premijer lige, i zaostaje šest bodova za četvrtoplasiranim Mančester junajtedom, koji se nalazi na poziciji za plasman u Ligu šampiona.

Londonski tim će do kraja sezone voditi Rajan Mejson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.