Totenhem slavio, Vulvsi imaju za čim da žale

Izvor: N1 televizija, 04.Nov.2018, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem slavio, Vulvsi imaju za čim da žale

Odličnim duelom Vulverhemptona i Totenhema završena je premijerligaška subota, a Pevci su upisali novu pobedu.

Totenhem je sa 3:2 slavio na gostovanju Vulverhemptonu koji je imao nekoliko prilika da dođe do boda u ovom meču.

Ekipa Maurisija Poketina bila je bolji rival u prvom poluvremenu i dobru igru krunisala je sa dva brza gola nakon pola sata igre. U 27. minutu mrežu Vulvsa zatresao je Erik Lamela, a nepuna tri minuta kasnije Lukas se upisao u strelce za 2:0.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Za one koji prate i Fantazi, asistencije su zabeležili Son i Tripije.

Nakon nekoliko propuštenih prilika, Hari Kejn pronalazi lopti put do mreže u 62. minutu, a Sparsi vode sa 3:0.

Nije domaćina obeshrabrio ni poništen gol, ni treći koji su primili. Nizale su se prilike, ali jednostavno lopta nije htela u gol.

Vulvsi su mnogo bolje igrali u drugom poluvremenu, a do dva gola dolaze sa bele tačke. Prvi penal sigurno je izveo Ruben Neveš u 68. minutu, a u 79. pogodio je na istovetan način i Raul Himenez. Između ova dva pogotka odličnu priliku Vulvsi su imali preko Holdera Koste čiji je šut otišao tik pored gola.

Napadali su domaći do samog kraja meča, stvarali probleme Totenhemu, ali nisu promenili ishod ovog meča.

Totenhem iz 11 mečeva ima osam pobeda i tri poraza i 24 boda na četvrtom mestu, a Vulvsi imaju po četiri pobede i poraza i tri remija za 15 bodova.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.