Totenhem siguran protiv Lestera

Izvor: RTS, 10.Feb.2019, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem siguran protiv Lestera

Totenhem je savladao Lester sa 3:1 (1:0) u meču 26. kola Premijer lige.
Totenhem je ovom pobedom učvrstio treću poziciju na tabeli sa 60 bodova deset više od četvrtoplasiranog Čelsija. Lester je ostao na 12. mestu sa 32 boda.

Domaćin je poveo u 33. minutu. Eriksen je centrirao sa desne strane, u kaznenom prostoru najbolje se snašao Sančez i glavo smestio optu u mrežu.
Lester je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << priliku da izjednači u 60. minutu, međutim Vardi, koji je ušao sa klupe, nije bio precizan sa bele tačke.
Samo tri minuta kasnije usledila je kazna. Eriksen je primio loptu na kok 18 metara i preciznim udarcem savladao Šmajhela.
Lester je uspeo da smanji prednost domaćina u 76. minutu. Posle lepe akcije u kaznenom prostoru Pereira pronalazi Vardija kome nije bilo teško da pogodi gol.
Konačan rezultat postavljen je u prvoj minutu nadoknade. Brza kontra Totenhema. Sisoko je izbacio Sona, koji se ekspresno našao sam ispred Šmajhela i savladao ga preciznim udarcem.
U narednom kolu Totenhem gostuje kod Barnlija, dok Lester dočekuje Kristal Palas.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.