Totenhem kupio Van Der Varta minut pre kraja roka?

Izvor: Blic, 01.Sep.2010, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem kupio Van Der Varta minut pre kraja roka?

Ako su početak prelaznog roka obeležili Mančester siti i Real, onda je čast da spuste zavesu pripala Milanu i Totenhemu.

Menadžer Totenhema Hari Rednap napravio je maestralan, pokeraški potez u "minut do 12" kada je, kako pišu britanski mediji, kaparisao Holanđanina Rafaela Van Der Varta za 10 miliona evra.

Neverovatno je kako je Rednap uspeo da prevari sve, a možda i sebe. Lukavo je čekao da Holanđaninu padne cena od 18 miliona evra.

Pratio je kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << teku pregovori Van Der Varta sa Bajernom i kada je saznao da od toga nema ništa, pola sata pre kraja prelaznog roka je nazvao Real.

"Čim sam čuo da mu je cena drastično pala, odmah sam uskočio u igru", rekao je Rednap za britanske medije.

Tako će Van Der Vart najverovatnije održati tradiciju Holanđana koji se u Realu nisu toliko proslavili, koliko u sledećem klubu u kojem su zaigrali.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.