Totenhem do boda protiv Vest Hema u 96. minutu

Izvor: Press, 22.Feb.2015, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem do boda protiv Vest Hema u 96. minutu

Fudbaleri Totenhema i Vest Hema u jednom od londonskih derbija 26. kola Premijer lige odigrali su danas nerešeno 2:2 (0:1).
Gosti su bili nadomak velikog slavlja na Vajt Hart Lejnu, pošto su vodili sa 2:0 golovima Senegalaca Kujate i Sakoa u 22. i 62. minutu, ali je domaćin u finišu ipak uspeo da ostane neporažen.

Prvo je Rouz u 81. minutu smanjio prednost, da bi najbolji strelac Totenhema >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Hari Kejn u 96. minutu izjednačio, i to uz mnogo sreće, nakon što mu je golman Vest Hema Adrijan odbranio penal.

Od 15.05 igraju Everton i Lester, dok se od 17 sati u poslednjoj utakmici 26. kola sastaju Sautempton i Liverpul.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Hari Kejn još jednom spašava Totenhem!

Izvor: UživoFudbal.com, 22.Feb.2015

Posle sat vremena igre na Vajt Hart Lejnu, Vest Hem je vodio sa velikih 0:2 i sve je izgledalo da će sa ovog mini londonskog derbija otići sa sva tri boda...Ali Totenhem je u više navrata ove sesone pokazao da može do bodova da stigne u poslednjim minutama utakmice i tako je bilo i danas. U 80.minutu...

Nastavak na UživoFudbal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.