Toronto je pao - Novače, a sad u Rio po zlato! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jul.2016, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toronto je pao - Novače, a sad u Rio po zlato! (VIDEO)

Srpski teniser četvrti put u karijeri je osvojio trofej na Rodžers kup, a prvi put od 2012. godine

Novak Đoković spreman je za Olimpijske igre u Riju! Najbolji svetski teniser osvojio je Rodžers kup u Toronto, pošto je u finalu ovog masters turnira savladao Japanca Keija Nišikorija sa 6:3, 7:5.

Bolju uvertiru pred početak Olimpijskih igara u tenisu Đoković verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije mogao ni da poželi. Ovo mu je inače, 30. masters titula u karijeri.

Namučio je Japanac Đokovića tek u drugom setu, kada je Srbinu pomalo popustila i koncentracija. Ipak, u samoj završnici duela prvi reket sveta je na svoj servis demonstirao kvalitet.

Potvrdilo se još jednom da je Nišikori jedna od omiljenih Đokovićevih mušterija jer mu je to bio 10. trijumf u 12. međusobnom okršaju.

.

Sada sledi Đokovićev napad na olimpijsko zlato, jedini trofej koji nema u dosadašnjoj karijeri. Turnir u Riju počinje 6, a završava sa 14. avgusta.



(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP Toronto: Novak sa titulom ide u Rio!

Izvor: N1 televizija, 31.Jul.2016

Novak Đoković je osvojio 66 trofej na ATP turu. Kada je Masters serije u pitanju ovo mu je bila 30 titula. Nisu učestvali Federer i Nadal, ali kakve to veze ime. Novak je najbolji na svetu. U velikom finalu pobedio je Kei Nšikorija sa 2:0 po setovima 6:3, 7:5. Bila je to najbolja partija Novaka Đokovića...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.