Toronto jači od Klipersa, Marjanović blizu dabl-dabl učinka

Izvor: B92, 04.Feb.2019, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toronto jači od Klipersa, Marjanović blizu dabl-dabl učinka

Košarkaši Toronta pobedili su ekipu LA Klipersa sa 121:103.

Bila je to utakmica u kojoj je Toronto ostvario 38. pobedu u sezoni i posle nje se nalazi na drugom mestu tabele Istoka, dok su Klipersi osmi na Zapadu.

Posle izjednačene prve četvrtrine (23:23), Reptorsi su uspeli da naprave 14 poena razlike u drugoj četvrtini što je na kraju bilo i presudno.

Reptorse su do trijumfa predvodili Kavaj Lenard sa 18 poena i pet skokova, te Serž Ibaka, koji je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dabl-dabl učinak od 16 poena i 12 uhvaćenih lopti.

U timu LA Klipersa ponovo nije bilo Miloša Teodosića, ali je zato Boban Marjanović za nešto više od 16.5 minuta na parketu postigao deset poena uz devet skokova, dakle malo mu je nedostajalo za novi dabl-danl učinak.

Najefikasniji kod Klipersa bio je s 19 poena Kanađanin Šaj Žilžo Aleksander.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poraz Klipersa u Torontu, Marjanović blizu dabl-dabla

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Feb.2019

Košarkaši Toronta pobedili su na svom terenu Los Anđeles Kliperse 121:103 u NBA ligi, uz još jednu dobru partiju centra gostiju Bobana Marjanovića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.