Torinu bod sa igračem manje, Beloti promašio pobedu u finišu! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2018, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torinu bod sa igračem manje, Beloti promašio pobedu u finišu! (video)

Zanimljiv dvoboj večeras u Đenovi, Beloti propustio sjajnu priliku da izraste u junaka utakmice. Macari isključen u finišu.

Ovog vikenda igra se 23. kolo italijanske Serije A, a otvorio ga je duel između Sampdorije i Torina.

Završeno je rezultatom 1:1, pa se Sampdorija učvrstila na šestom mestu na tabeli i zadržala pet bodova više od večerašnjeg rivala, u borbi za plasman na evropsku scenu.

Sampdorija je povela već u 11. minutu, golom Lukasa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Toreire iz ''slobodnjaka'', ali onda sledi period igree u znaku gostiju.

Nijang je u 22. minutu propustio lepu priliku za izjednačenje, kada je golman Vivijano zaustavio njegov pokušaj, ali samo tri minuta kasnije mreža domaćih se ipak zatresla.

Bila je to akcija Falkea i Akve, koji preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora šalje loptu u Vivijanovu mrežu - 1:1.

Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat, iako je bilo još odličnih prilika na obe strane.

Torino je poslednjih dvadesetak minuta odigrao bez iskljulčenog Akve, ali je u 84. minutu Beloti imao sjajnu priliku da svom timu donese pobedu, međutim napadač gostiju je loptu iz izgledne pozicije poslao preko gola.

U finišu je i Sampdorija imala priliku za trijumf, ali se istakao i golman Torina Sirigu.

Neposredno pre nadoknade vremena, teren je morao da napusti trener Torina Valter Macari, koji je isključen zbog protesta.

Naši internacionalci, Adem Ljajić i golman Vanja Milinković-Savić su večerašnji meč odgledali sa klupe za rezerve.

Program u Seriji A nastavlja se od 20:45h, kada se sastaju Inter i Krotone.

-

GOOOOAAAAALLLL!!! Lucas #Torreira opens up the scoring for this weekend. Samp take an early lead, 1-0 | 11' #SampdoriaTorinopic.twitter.com/kczeIW6gGV

— SerieAchannel (@SerieAchannel) February 3, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.