Torgan Azar potpisao za Borusiju Dortmund

Izvor: B92, 22.Maj.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torgan Azar potpisao za Borusiju Dortmund

Dosadašnji fudbaler Borusije Menhengladbah Torgan Azar prelazi u redove Borusije iz Dortmunda.

On je sa popularnim milionerima potpisao ugovor na pet godina, što znači da će na Signal Iduna parku ostati do leta 2024. godine.

"Zahvalan sam za pet fantastičnih godina provedenih u Borusiji Menhengladbah, stekao sam divne uspomene. Sada je pravo vreme za naredni korak u mojoj karijeri. Ponosan sam što ću igrati za Dortmund. To je vrhunski klub sa neverovatnim navijačima", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je 26-godišnji Azar.

On je u Menhengladbah stigao 2014. godine iz Čelsija.

Belgijski fudbaler, mlađi brat igrača Čelsija Edena Azara, postigao je deset golova u tek završenoj sezoni Bundeslige u kojoj je Menhengladbah osvojio peto mesto.

Dolaskom Azara oduševljen je i sportski direktor kluba iz Dortmunda, Mihael Cork.

"Oduševljeni smo što je Torgan Azar odlučio da dođe u naš klub. On ima iskustva u Bundesligi i član je reprezentacije Belgije. Svojim iskustvom i brzinom će nam mnogo pomoći", izjavio je Corg.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Verni sin Aduriz

Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2019

U današnje vreme nema mnogo igrača koji su tako vezani za svoj klub kao što je Aric Aduriz. Iako ima 38 godina, iako nosi dres Lavova od 2012. godine, a nosio ga je i u dva navrata pre toga, danas stiže vest da je produžio ugovor do leta 2020. godine! To se zove vernost. Napadač će igrati tako...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.