Tores otkrio zašto je morao da ode iz Čelsija!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Sep.2014, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tores otkrio zašto je morao da ode iz Čelsija!

Doveli su napadača od kojeg se očekivalo da igra i mogao sam da pretpostavim šta bi se dešavalo ove sezone. Moram da se zahvalim Liverpulu što me je doveo u Premijer ligu i Čelsiju na trofejima, koje sam osvojio - objasno je El Ninjo

Fudbaler Milana Fernando Tores rekao je da je dolazak Dijega Koste u Čelsi bio znak da je došlo vreme da napusti klub iz Londona.

Tores je u Čelsi došao 2011. godine za 50 miliona funti, ali nije bio ni blizu partija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koje je prethodno pružao u Liverpulu.

Foto: AP/Tanjug

- Doveli su napadača od kojeg se očekivalo da igra i mogao sam da pretpostavim šta bi se dešavalo ove sezone. Moram da se zahvalim Liverpulu što me je doveo u Premijer ligu i Čelsiju na trofejima, koje sam osvojio. Bila mi je potrebna promena, nešto što bi mi dalo želju da igram i osećam se značajno - izjavio je Tores.

On je prešao na dvogodišnju pozajmicu u Milan gde će zameniti napadača Marija Balotelija.

Foto: AP/Tanjug

- Milan je veliki klub sa sjajnim navijačima. Potrudiću se da se vratim u staru formu. Srećan sam zbog dolaska u Milano i jedva čekam da izađem na teren. Igrao sam u Španiji i Engleskoj i sada sam u trećoj po važnosti ligi u Evropi- dodao je Tores.

Tores je za Čelsi odigrao 172 utakmice, postigao 45 golova i sa klubom sa Stamford Bridža osvojio Ligu šampiona (2012), Ligu Evrope (2013) i FA kup (2012).

(Telegraf.rs/Tanjug.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.