Topličanin bez trenera u derbiju sezone – zbog svadbe

Izvor: B92, 14.Maj.2019, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Topličanin bez trenera u derbiju sezone – zbog svadbe

Fudbaleri prokupačkog Topličanina su iz bizarnog razloga bili lišeni vođstva prvog trenera ekipe u derbi meču Zone “Zapad“.

Kako je preneo Sportski žurnal, Topličanin je sa 2:1 savladao Rembas u gostima, a utakmici nije prisustvovao trener Bojan Pećaranin.

“Posle 14 uzastopnih pobeda, Rembas je izgubio najvažniji meč sezone, dok je Topličanin i bez trenera, koji je bio na bratovoj svadbi, ostvario pobedu koja im širom otvara vrata za osvajanje prvog mesta“, navodi se u izveštaju.

Topličanin je prvoplasirani u Zoni sa 64 poena, tri više od Kosanice i Rembasa, jedinih konkurenata u trci za plasman u Srpsku ligu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.