Topla dobrodošlica za fudbalere Jang Bojsa! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2019, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Topla dobrodošlica za fudbalere Jang Bojsa! (video)

Evo kako su "Delije" pozdravile goste iz Berna.

Fudbaleri Crvene zvezde od 21h dočekuju ekipu Jang Bojsa u revanš susretu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

Prvi meč okončan je remijem 2:2 na stadionu "Švajcarska", te zvezda ima lepu priliku da se drugu godinu zaredom plasira u grupnu fazu elitnog takmičenja.

Stadion će biti krcat, ispred su već ogromne gužve, traži se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << karta više, a oni koji su se već domogli tribina, pozdravili su fudbalere gostujućeg sastava.

Izašli su igrači Jang Bojsa na zagrevanje, u nastavku pogledajte kakvu dobrodošlicu su dobili sa tribina.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Degenekov "ritual" koji je oduševio "delije" (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2019

Nemaju običaj fudbaleri Crvene zvezde da rade ovako nešto...Junak u plej-of utakmicama Crvene zvezde je svakako Miloš Degenek...Reprezentativac Australije je danas primenio jedan zanimljiv ritual pred samu utakmicu, što je i oduševilo navijače Crvene zvezde...Jedini je od fudbalera aktuelnog šampiona...

Nastavak na Sportske.net...

LŠ: Pogledajte ko se vratio u grupnu fazu; Dončić: Bravo, Zvezdo! FOTO

Izvor: B92, 28.Avg.2019, 09:03

Zvanično Tviter profil Lige šampiona poželeo je dobrodošlicu Crvenoj zvezdi u grupnu fazu elitnog fudbalskog takmičenja...Izabranici Vladana Milojevića u utorak veče eliminisali su švajcarski Jang Bojs i drugu godinu zaredom plasirali su se među 32 najbolje ekipe u Evropi...Zvezda je u Beogradu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.