Tompsonu se ne ide iz GSW: Prilagodiću se kao Redži i Rej

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 14:36

Tompsonu se ne ide iz GSW: "Prilagodiću se kao Redži i Rej"

Klej Tompson prokomentarisao je spekulacije o mogućem odlasku iz Golden Stejt Voriorsa.

Iskusni bek je spreman na smanjenje svoje uloge u timu kako bi ostao među "ratnicima".

Tompson je daleko od nivoa koji je pokazaivao prethodnih sezona, a u poslednjih desetak utakmica pogodio je tek trećinu pokušaja za tri poena.

"Nema ništa loše u manjoj ulozi. Sledeće godine ću imati 35. U 35, posle pokidanog ACL (prednji ukršteni ligament) i Ahilove tetive >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i dalje sam sposoban da budem veoma dobar igrač. Možda ne igrač koji postigne 60 poena za tri četvrtine i postavi NBA rekord sa 37 poena u četvrtini, ali i dalje odličan", rekao je Tompson.

On se vodi primerom drugih legendarnih šutera koji su dugo igrali u NBA.



"Modelovao sam svoju igru po Redžiju (Mileru) i Reju (Alenu). Oni su bili neverovatno efikasni u svojim kasnim tridesetim. Planiram ta pratim taj model"
, istakao je bek Voriorsa.

Tompson beleži prosečno 16,9 poena uz 3,4 skokova i 2,3 asistencija te šutira 41,3 odsto iz igre, odnosno 37,3% za tri ove sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.