Tomović: Iznenađen sam ponašanjem novosadske publike

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Okt.2013, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomović: Iznenađen sam ponašanjem novosadske publike

Reprezentativac Srbije Nenad Tomović rekao je da nije zadovoljan ponašanjem publike na meču s Japanom zbog učestalih zvižduka s tribina.
(FOTO: N. Negovanović)
Pomalo sam iznenađen ponašanjem novosadske publike. Ovo je bio Dekijev oproštaj, zaslužili smo da se ponašaju drugačije prema njemu i prema nama – rekao je Tomović novinarima posle meča.
Srbija je danas na stadionu Karađorđe u Novom Sadu pobedila Japana sa 2:0 u prijateljskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << utakmici.
Tomović je ocenio da je Srbija tokom prvih 45 minuta delovala uspavano zbog ispraćaja legendarnog kapitena Dejana Stankovića, ali da su „orlovi” u drugom delu meča zaigrali znatno konkretnije.
Odlike velikih ekipa su da pobeđuju i kada ne igraju dobro, a mi smo večeras pobedili solidni tim Japana – rekao je Tomović.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TOMOVIĆ: Iznenađen sam ponašanjem publike

Izvor: Kurir, 11.Okt.2013

Ovo je bio Dekijev oproštaj, zaslužili smo da se ponašaju drugačije prema njemu i prema nama, rekao je srpski reprezentativac..BEOGRAD - Fudbalski reprezentativac Srbije Nenad Tomović rekao je danas da nije zadovoljan ponašanjem novosadske publike na meču s Japanom zbog učestalih zvižduka s...

Nastavak na Kurir...

Tomović: Iznenađen sam ponašanjem novosadske publike

Izvor: NaDlanu.com, 12.Okt.2013, 08:56

Fudbalski reprezentativac Srbije Nenad Tomović rekao je da nije zadovoljan ponašanjem novasadske publike na meču s Japanom zbog učestalih zvižduka s tribina... "Pomalo sam iznenađen ponašanjem novosadske publike. Ovo je bio Dekijev oproštaj, zaslužili smo da se ponašaju drugačije prema njemu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.