Tomori izabrao da igra za Englesku

Izvor: B92, 09.Okt.2019, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomori izabrao da igra za Englesku

Fudbaler Čelsija Fikajo Tomori rekao je da će igrati za reprezentaciju Engleske.

Tomori (21) je rođen u Kanadi i igrao je za tu reprezentaciju do 20 godina, a na osnovu porekla roditelja, može da igra i za Nigeriju. Takođe, igrao je za mlade selekcije Engleske.

On je dobio poziv iz A selekcije Engleske za utakmice protiv Češke i Bugarske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

"Zavisi kako na to gledate, to što možete da igrate >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za tri zemlje je dobra i loša stvar. Nisam očekivao da ću biti u sastavu Engleske na početku sezone, a čim sam dobio poziv, nije bilo sumnje da ću se obavezati. Ovo je san. Odrastajući u Engleskoj i gledajući engleske fudbalere kako igraju na Vembliju, osećaj je stvaro dobar. Neopisivo, veoma sam ponosan", rekao je Tomori, preneli su britanski mediji.

On je ove sezone u dresu Čelsija odigrao deset utakmica i postigao je jedan gol.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.