Tomić: Ja sam kriv za poraz, ne igrači

Izvor: RTS, 14.Okt.2019, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Ja sam kriv za poraz, ne igrači

U reprizi prošlosezonskog finala na Jadranu, Podgoričani su se revanširali Zvezdi u dvorani "Aleksandar Nikolić". Trener crveno-belih Milan Tomić izjavio da krivica za poraz od Budućnosti samo njegova jer nije dovoljno ubedio igrače da da će biti teška utakmica.
Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u Beogradu od Budućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 89:81 u derbiju 2. kola ABA lige.

Zvezda nije izbegla poraz iako je Džejms Gist imao sjajno veče sa 27 poena.
"Posle velike pobede protiv Fenerbahčea odmah sam rekao da će biti teška protiv Budućnosti. Ali, nisu krivi igrači, već ja. Moja je krivica. Nisam ih dovoljno ubedio da će biti teška utakmica. Po mom mišljenju utakmica je izgubljena u prvoj četvrtini. Ta naša velika odbrana protiv Fenerbahčea gde smo primili 56 poena, a onda primimo 89 poena protiv Budućnosti. Kada daš protivniku mogućnost, kada im dopustiš da poveruju da mogu, onda dođu i teški poeni. Sledi nam utakmica protiv Makabija na kojoj moramo da pokažemo reakciju", rekao je Tomić.
Crveno-beli u narednom meču gostuju Makabiju u Tel Avivu u 3. kolu Evrolige. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO NISTE VIDELI U PORAZU ZVEZDE Bes Tomića, misteriozna povreda i slavlje Podgoričana

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019

Posle spektakularne pobede nad Fenerbahčeo i defanzivne klinike u Areni, košarkaši Crvene zvezde dobili su hladan tuš u nedelju u Pioniru. Dopustili su Budućnosti da ubaci čak 89 poena i tako nanese prvi poraz crveno-belima u ABA ligi. Utakmica je bila puna tenzija, na tereni i van njega, a mi...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.