Tomić: Imamo meč loptu; Trinkijeri: Blizu, blizu, blizu...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2019, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Imamo meč loptu; Trinkijeri: Blizu, blizu, blizu...

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić, nakon pobede nad Partizanom 96:90, kaže da njegova ekipa ima meč loptu za odbranu titule šampiona Srbije, dok je trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da je njegovom timu veoma malo nedostajalo da pobedi Crvenu zvezdu.

Zvezda ponovo ima vođstvo u finalnoj seriji plej-ofa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Superlige - 2:1, odnosno nedostaje joj jedan trijumf za 20. pehar prvaka države.

"Kontrolisali smo meč 40 minuta, tri minuta manje smo vodili, bili bolji u skoku i u procentima. Moji igrači su dali 100 odsto i čestitam im na tome. Imamo 2:1 i na pobedu smo da osvojimo prvenstvo", rekao je Tomić na konferenciji za novinare posle utakmice.

Tomić ne veruje da će u sledećem meču izostati neizvesnost.

"Sve tri su bile teške, na jednu ili dve lopte. Voleo bih da znam kakva će biti sledeća, ali ne mislim da će biti ubedljivo. Moramo da se pripremimo, imamo meč loptu".

Kako je naglasio, veliki problem crveno-belima predstavlja povreda Ognjena Dobrića koji je večeras izostao.

"Dobrić ima problem sa zglobom. Probaćemo da ga osposobimo za sledeći meč jer nam je jako važan, jedan od najboljih je bio u dosadašnjem toku prvenstva".

Američki košarkaš iz Zvezde Bili Beron zadovoljan je bio ishodom trećeg duela.

"Uvek su teške utakmice protiv Partizana, igra se do kraja čvrsto i agresivno, pa čak i prljavo. Odlučuje se o tituli i nijanse su u pitanju. Zabrljali smo nekoliko puta, ali smo na kraju pokazali karakter", zaključio je Beron.

Trinkijeri: Blizu, blizu, blizu...

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da je njegovom timu veoma malo nedostajalo da pobedi Crvenu zvezdu u trećem meču finalne serije plej-ofa Superlige Srbije.

"Blizu smo bili, ali nismo bili dovoljno efikasni u ključnim momentima. Skok nas je dosta koštao, a uz to i dve trojke Davidovca su bile teške. Blizu, blizu, blizu", ponavljao je Trinkijeri na konferenciji za medije posle utakmice.

Italijan veruje da će crno-beli ispraviti stvari u sledećoj utakmici.

"Treba nam zajedno dobar napad i odbrana da bismo napravili brejk", poručio je Trinkijeri.

Košarkaš Partizana Vanja Marinković takođe žali za ispuštenom prilikom za brejk.

"Imali smo šanse ceo meč, ali nismo došli u prednost. Da smo imali više ubačenih šuteva... Možda je iskustvo presudilo. Idemo na pobedu u narednom duelu", zaključio je

Četvrti meč igra se u ponedeljak, a domaćin je Partizan.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trinkijeri pred četvrti meč: Ljubav čini čuda

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2019, 13:53

Partizan i Crvena zvezda već sutra igraju četvrtu utakmicu finalne serije plej-ofa Superlige Srbije. Nakon poraza u trećoj utakmici i prednosti Crvene zvezde u finalnoj seriji, crno-beli imaju priliku da pred svojim navijačima izbore produžetak borbe za titulu šampiona Srbije.  Pred sutrašnju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.