Tomas Fibel ima još jednu ponudu! Biće saigrač s Vagnerom Lavom!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2017, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomas Fibel ima još jednu ponudu! Biće saigrač s Vagnerom Lavom!

Alanja zainteresovana za francuskog štopera

Francuski štoper Tomas Fibel broji poslednje dane u Crvenoj zvezdi. Dok se takmičarski pogon crveno-belih priprema za prolećnu sezonu u Kopru, snažni defanzivac trenira u Beogradu i čeka  da raskine ugovor s srpskim šampionom.

Rukovodstvo crveno-belih mu još nije dalo čiste papire, ali izvesno je da će Fibel vrlo brzo izabrati novu sredinu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Pominjali su se klubovi iz Rusije, ali ne bi bilo iznenađenje da se nekadašnji štoper Mordovije preseli u Tursku.

Tamošnja štampa piše da je Alanja zainteresovana za usluge 30-godišnjeg štopera koji je letos dovede u Zvezdu kao veliko pojačanje. Ispostavilo se da je bio velika greška.

Alanja trenutno zauzima 14. mesto u turskoj Superligi. Što nikako ne zadovoljava ambicije rukovodastva kluba. Tim pre što Alanja ima vrlo jak igrački kadar. Primera radi u napadu igra nekadašnja zvezda moskovskog CSKA Vagner Lav.

Dani odluke za Tomasa Fibela.

(Foto Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Turci se uključili u trku za Fibela

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2017

Na osnovu onoga što je Tomas Fibel pisao na društvenim mrežama moglo se naslutiti da će štoper Crvene zvezde karijeru nastaviti u Belgiji, ali se kao mogućnost pominje i selidba u Tursku...Nakon šestomesečne epizode u Crvenoj zvezdi Tomas Fibel je spreman da u tekućem prelaznom roku napusti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.