Tomane u Crvenoj zvezdi za 800.000 evra

Izvor: B92, 13.Jun.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomane u Crvenoj zvezdi za 800.000 evra

Antonio Manuel Fernandeš Mendeš, poznatiji kao Tomane, dogovorio je uslove sa Crvenom zvezdom, prenosi portugalska "A Bola".

Dobro obavešteni portal piše da se Tomane nalazi na korak do Crvene zvezde i da je ostalo još samo da se utanači vrednost transfera.

Tomane, koji ima 26 godina i igra na poziciji napadača, nastupa za portugalski tim Tondela, koji je prethodne sezone uspeo da izbori ostanak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u elitnom takmičenju.

"A Bola" navodi da će crveno-beli za dvadesetšestogodišnjeg izdvojiti 800.000 evra.

Prethodne sezone odigrao je 31 utakmicu i postigao je 12 golova u portugalskom šampionatu. Igrao je za sve mlađe selekcije Portugala, ali nikada nije nastupao za A selekciju.

U karijeri igrao je za Vitoriu Gimaraeš, Limianos, Duisburg, Panetolikos, Aruku, a od 2017. je igrač Tondele.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi napadač stiže u Ljutice Bogdana, obeštećenje 800 hiljada evra?

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2019

Crvena zvezda i dalje nije dovodila ofanzivce za novu sezonu...U kakvom će sastavu biti napad Crvene zvezde na narednu sezonu?..Dejan Joveljić je veoma blizu odlaska, ostaju još Pavkov i Boaći, a treba očekivati i odlazak jednog od njih do kraja prelaznog roka...To bi značilo da će Crvena zvezda...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.