Tomane: Radim za ekipu, golovi će doći

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2020, 15:15

Tomane: ''Radim za ekipu, golovi će doći''

Fudbaler Crvene zvezde Antonio Tomane rekao je danas da će crveno-beli iz meča u meč delovati sigurnije i ubedljivije i istakao da veruje da će i njegova igra biti bolja.

Crvena zvezda je u novu sezonu ušla pobedom nad Novim Pazarom od 3:0.

"Bilo je veoma važno da trijumfujemo na otvaranju prvenstva. Prva takmičarska >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmica posle priprema je uvek specifična, često se dešavaju iznenadjenja, ali smo i više nego ozbiljno pristupili duelu i nismo ostvarili prostora za neželjen rezultat", rekao je Tomane za klupski sajt.

"Smatram da ćemo iz meča u meč delovati sve sigurnije i ubedljivije", naveo je Tomane.

Tomene je zadovoljan svojim nastupom, ali ostavlja prostora za još bolje igre.

"Mislim da sam dobro odigrao, ali naravno da uvek može bolje. Bitno je da je čitav tim bio na nivou i to posle zaista teških priprema. Nije bilo lako da iz onakvog rada kakav smo imali na Divičibarama i u Staroj Pazovi uđemo u meč, istrčimo kvalitetno i na posletku trijumfujemo, međutim, to je ono što krasi velike timove", rekao je on.

"Ekipno smo bili odlični, verujem da sam doprineo tome, a golovi će doći", istakao je Tomane.

Fudbaleri Crvene zvezde u drugom kolu Super lige Srbije dočekuju Radnički iz Niša.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tomane: Radim za ekipu, golovi će doći

Izvor: B92, 03.Avg.2020

Fudbaler Crvene zvezde Antonio Tomane rekao je da će crveno-beli delovati sigurnije i ubedljivije i istakao da veruje da će njegova igra biti bolja...Crvena zvezda je u novu sezonu ušla pobedom nad Novim Pazarom od 3:0...Tomene je zadovoljan svojim nastupom, ali ostavlja prostora za još bolje igre..."Bilo...

Nastavak na B92...

Tomane: Dobro sam odigrao, golovi će doći

Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2020

”Naravno da uvek može bolje” , ističe Portugalac..Crvena zvezda je odlično ušla u sezonu ubedljivim trijumfom nad Novim Pazarom (3:0), a priliku za nove minute na tom meču dobio je i Tomane, koji je odbrani gostiju pravio probleme izvlačenjem na bok i kretanjom u šesnaestercu. Međutim, golova...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.