Izvor: RTS, 03.Dec.2020, 18:13

Todorović: Svaka sledeća utakmica kao da je finale

Košarkaš čačanskog Borca Nemanja Todorović izjavio je da je neiskustvo tima jedan od glavnih razloga za loš skor u dosadašnjem delu ABA lige.
Izabranici Marka Marinovića u dosadašnjem delu regionalne lige imaju jednu pobedu i šest poraza u nizu.

"Bilo je očito u prethodnim mečevima da nismo dovoljno iskusni. Fali nam rutina i iskustvo igranja u ABA ligi. Doduše, kvalitetno smo odigrali mnoge utakmice, poput one protiv Budućnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zatim FMP-a, Cedevite Olimpije... Ali smo na kraju duele gubili zbog sitnih grešaka. To ne sme da nam se ponavlja u nastavku lige, jer želimo da pobeđujemo", rekao je Todorović za klupski sajt.
Posle pauze pauze Borac će u subotu imati priliku da se vrati na trijumfalne staze, kada će u 9. kolu ABA lige igrati protiv Igokee.
"Veoma bitna utakmica je pred nama. To naročito važi ako se ima u vidu da smo pretrpeli niz poraza, a naročito nas boli onaj od Krke, jer smo očekivali da pobedimo u Čačku. Naravno, u Laktaše idemo maksimalno motivisani da prekinemo negativan niz.Pokušaćemo da izvučemo svoj maksimum. Moramo biti potpuno koncentrisani od početka do kraja. Neće biti lako, jer je Igokea kvalitetna i iskusna ekipa. Dobro je otvorila sezonu i igra na veoma zavidnom nivou".
Todorović smatra da Borac mora početi da redovno pobeđuje u ABA ligi.
"Moramo gledati na svaku narednu utakmicu kao da je finale. Nema sumnje da će nam biti sve teže i teže, zbog trenutne situacije sa virusom, jer nije nam poznato u kom smeru će sve ići. Ali potrebno je da odigramo maksimalno, a nadam se da će to biti dovoljno", zaključio je Todorović.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.