Tipsarević u dublu sa Đokovićem u Majamiju

Izvor: Radio 021, 25.Mar.2015, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević u dublu sa Đokovićem u Majamiju

Janko Tipsarević potvrdio je učešće u dubl konkurenciji na masters turniru u Majamiju, pa će se vratiti na teren posle godinu i po dana pauze zbog povrede.

Tipsarević će u Majamiju igrati u paru sa Novakom Đokovićem, a njihovi rivali na startu biće Šveđanin Robert Lindšted i Austrijanac Jirgen Melcer.

Ukoliko prođu prvu prepreku, Tipsarević i Đoković igraće u osmini finala sa boljim iz susreta Bob Brajan/Majk Brajan (SAD) - Benjamin Beker (Nemačka)/Skot >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Lipski (SAD).

Pre tri godine Tipsarević je bio osmi teniser sveta, a od novembra 2013. ima problema sa povredom pete, zbog čega je propustio brojne turnire i izgubio plasman na ATP listi. On je nekoliko puta odlagao povratak na teren, jer se posle povrede na peti pojavio benigni tumor.

Tokom karijere Tipsarević je osvojio četiri titule (Moskva, Kuala Lumpur, Štutgart, Čenaj), a bio je deo tima Srbije koji je 2010. godine trijumfovao u Dejvis kupu pobedom u Beogradu protiv Francuske (3:2).

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.