Izvor: RTS, 26.Okt.2021, 13:54

Tim ne sme da gleda turnir zato što nije vakcinisan

Najbolji teniser Austrije Dominik Tim ne može uživo da prati ATP turnir koji se trenutno održava u Beču zato što nije vakcinisan protiv koronavirusa.
Tim, koji je od juna povređen, radi na povratku na teren, i u međuvremenu počeo je da trenira sa loptom i reketom.

Međutim, ne može da uđe, kao gledalac, u bečku dvoranu "Štathal", gde mu igraju brojni teniski rivali, i to na turnir koji je on osvojio 2019.godine.
Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na turniru, za publiku se primenjuje takozvano "2G" pravilo po kome u halu mogu da uđu samo vakcinisani ili izlečeni od kovida-19.
Igračima i njihovim trenerima je, za učešće, potreban negativan Pi-Si-Ar test.
Tim je pre par nedelja saopštio da još nije vakcinisan koronavirusa, da čeka na vakcinu "Novavaks", koja još nije dobila odobrenje za upotrebu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nevakcinisani Tim ne može na turnir koji je nekada osvojio

Izvor: B92, 26.Okt.2021

Najbolji teniser Austrije Dominik Tim ne može uživo da prati ATP turnir koji se trenutno održava u Beču zato što nije vakcinisan protiv koronavirusa...Tim, koji je od juna povređen, radi na povratku na teren, i u međuvremenu počeo je da trenira sa loptom i reketom...Međutim, ne može da uđe,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.