Tim: Svakim danom mi je sve bolje

Izvor: B92, 27.Apr.2021, 22:29

Tim: Svakim danom mi je sve bolje

Dominik Tim, šampion US Opena, smatra da je proteklih nedelja napravio dobar potez što je samo trenirao.

Austrijanac je posle za njega razočaravajućeg starta sezone, rešio da se neko vreme povuče sa turnira, a imao je problema i sa povredom kolena.

Kaže da je sada sve u redu i da se nada da će biti spreman za naredne turnire.

"Generalno, svakim danom je sve bolje. Nadam se da uopšte neću osećati bol do turnira u Madridu, Rimu i naravno u Parizu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bio sam pozitivno iznenađen koliko je sve dobro išlo iako sam malo radio u protekle tri nedelje. Naravno, prvih nekoliko dana bilo je teško ući u ritam", priznao je Tim za ORF.

On je otkrio kako se osećao na tih prvih nekoliko treninga posle pauze.

"Bilo je jako teško, celo telo me je bolelo, udarci nisu bili kako treba. Posle nekoliko dana dugih, intenzivnih treninga, sve se brzo vratilo na svoje mesto. Odlično se krećem, igram prilično dobro na treningu. Pomalo sam izgubio snagu, jer neko vreme nisam ništa radio, ali čim mi se vratila motivacija, sve je bilo u redu", zaključio je austrijski teniser.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.