Tijeri Anri obelodanio: Čuo sam da Zlatan želi da dođe u Arsenal

Izvor: MozzartSport.com, 13.Mar.2016, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijeri Anri obelodanio: Čuo sam da Zlatan želi da dođe u Arsenal

Ima li navijača Tobdžija koji ne bi želeo da se ovako nešto dogodi?

Nadaleko je poznata priča da je Arsen Venger pre nešto više od petnaest godina želeo da dovede Zlatana Ibrahimovića u Arsenal, ali da je švedski golgeter odbio ponudu zbog toga što je prvo morao da prođe probu. Kasnije je Zlatan otkrio da Venger zapravo i nije bio dovoljno uporan u nameri da ga angažuje, iako je čak pozirao u Arsenalovom dresu sa brojem "9". Sve ostalo nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << toga je istorija.

Međutim, više od deceniju i po kasnije sudbina bi zaista mogla da spoji Arsena Vengera i Zlatana Ibrahimovića u Arsenalu! Ovu senzacionalnu vest otkrio je Tijeri Anri tokom emisije u studiju Skaj Sporta.

"Koliko sam ja čuo Zlatan Ibrahimović želi da dođe u Arsenal na leto", rekao je Francuz, a s obzirom na to da je ipak jedan od najvećih koje je Arsenal imao, ne bi trebalo olako odbaciti ovu mogućnost.

Ovakvom odgovoru prethodilo je pitanje voditelja Skaja, koji su od legendarnog napadača Tobdžija tražili mišljenje po pitanju koga bi Arsenal trebalo da kupi na leto kako bi titula konačno stigla na Emirate?

"Znate kako, vrlo je teško pitanje. Treba videti kakve su opcije, ko je slobodan... Pre svega treba ostati fokusiran na ovu sezonu, jer Arsenal teško da će dobiti bolju šansu od ove koju ima sada. Iako je situacija teška, još postoji realna šansa da ekipa dođe do titule. Veliko je pitanje - ko će uopšte želeti da dođe u Arsenal, a sve će zavisiti od toga kako klub završi ovu sezonu", poručio je Anri i čini se poslao jasnu poruku igračima kluba iz Severnog Londona - sad ili nikad.

Ibrahimoviću ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe ovog leta i već se dosta priča o potencijalnim destinacijama 35-godišnjeg strelca. Pre svega priča se o povratku u Milan, te odlasku u MLS ili Katar, zatim i odlazak u Englesku, pa Inter, čak i Real...

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.